Despre noi

Despre compania noastraSocietatea noastra are ca domeniu principal de de activitate consultanta si asistenta tehnica in domeniul gestionarii deseurilor.
Suntem specializati in oferirea de consultanta si asistenta tehnica in alegerea pe baza unor criterii bine stabilite impreuna cu beneficiarul in alegerea solutiilor de colectare si transport deseuri, a transferul deseurilor , sortarea, tratarea mecanica, tratarea biologica precum si valorificarea deseurilor cu recuperare de energie.
imagine

Suntem la curent cu noile tehnologii in domeniu si impreuna cu dumneavoastra si cu ajutorul colaboratorilor nostri putem implementa o solutie tehnica SMART.

Nu reprezentam interesele anumitor furnizori de tehnologie sau de echipamente, nu promovam anumite tehnologii sau echipamente, politica noastra fiind dusa numai in interesul clientului.

In viziunea noastra clientul trebuie sa beneficieze de cea mai buna solutie tehnica pe care sa o poata opera in cele mai bune conditii si care sa o utilizeze la maximum de randament. Din punctul nostru de vedere nu o solutie de top, nu o solutie scumpa este optima ci o solutie care poate fi gestionata in limita resurselor umane si financiare de care clientul dispune si care poate fi utilizata la randament maxim.

De-a lungul anilor am observant ca anumite societati prefera sa achizitioneze, linii,instalatii, solutii tehnice depasite , echipamente second, atrasi de investitia initiala mica,neadaptate destinatiei si scopului, fara o analiza operationala temeinica , nu anlizeaza costurile punerii in functiune, costurile de operare si dupa punerea in functiune, nu le utilizeaza in siguranta, au costuri de operare, de intretinere si mentenanta foarte mari. Fara o revizie, reparatie capitala fara personal specializat si instruit aceste investitii sunt ,,bombe cu ceas” care in momentul in care vor ,,exploda” vor aduce pierderi financiare greu de suportat sau o gestionare defectuoasa a deseurilor. Asta nu inseamna ca nu implementam si aceste tipuri de solutii dar numai dupa o analiza cost/beneficiu din care sa rezulte fezabilitatea unor asemenea solutii.

Pe de alta parte investesc resurse financiare mari in solutii tehnice scumpe dar neadaptate scopului, situatiei de fapt, conditiilor existente. Aceste solutii sunt utilizate la o capacitate foarte mica de aici rezultand costuri mari si pierderi financiare.

Nu faptul ca nu sunt bani, ca nu exista surse de finantare nu ne gestionam corect si civilizat deseurile in Romania si in concordanta cu legislatia europeana ci pentru ca se implementeaza solutii neadaptate conditiilor sau se copiaza solutii din alte zone ale lumii care nu pot fi adaptate operational situatiei de la noi din tara si adaptate caracteristicilor geografice si culturale. Poporul roman este un popor civilizat numai ca solutiile implementate nu se pliaza pe realitate.