NC SOCIETY SRL


Asistenta Tehnica Gestionare Deseuri

Societatea noastra are ca domeniu principal de activitate
consultanta si asistenta tehnica in domeniul gestionarii deseurilor

Solutii SMART si corecte de gestionare deseuri

Gestionarea deseurilor se refera in principal la activitati,actiuni asupra materialelor ce rezulta din toate activitati umane si care sunt considerate deseu fara a mai putea fi utilizate in starea in care rezulta.
In cuprinsul legislatiei si a politicii in materie de prevenire a generarii si de gestionare a deseurilor unde pe primul loc este prevenirea si pe ultimul loc eliminare (in depozitele de deseuri). Aceasta ierarhie a fost statuata la nivelul UE si prin directivele impuse statelor membre.
Societatea noastra va propune solutii SMART in domeniul gestionarii deseurilor, o solutie personalizata caracterizata prin:

S- Specifica domeniului de activitate;
M-Masurabila, cuantificabila prin definirea , identificarea si urmarirea unui indicator de progres ( de exemplu costul de operare, cantitatile procesate, monitorizare parametri rezultate, calitate produs obtinut … etc- Acesti indicatori sunt cu titlu exemplicativ si nu limitativ);
A- Accesibila – solutia identifica tinta si tinta este accesibila;
R- Realizabil- Resursele puse la dispozitie exista, pot fi utilizate si sunt suficiente pentru atingerea indicatorului,tintei;
T- Implementarea solutiei ce atingerea indicatorului sunt incadrate in timp;

In principal gestionarea deseurilor este compusa din:
I. Colectare si transport
II. Transfer
III. Tratare mecanica (ceea ce implica si sortarea pe categorii de materiale)
IV. Tratarea biologica (digestia anaeroba a biodeseurilor si a deseurilor verzi, compostarea deseurilor verzi , biouscarea si inertizarea deseurilor municipale)
V. Valorificare (prin reciclare sau alte modalitati de valorificare a deseurilor tratate mecanic si biologic inclusiv valorificare energetica)
VI. Eliminarea. (operatiuni de rambleiere, depozitare, incinerare)

Experienta de aproximativ 15 ani in domeniu ne face competitivi pe acesta piata. Printre proiectele duse la bun sfarsit enumeram: centre de colectare, gestionarea deseurilor in retele de magazine, HORECA ,spitale,clinici, in diverse industrii, linii de transfer,linii de sortare, linii de reciclare plastic, lemn, sticla, centre integrate de gestionare deseuri, linii si fluxuri de valorificare energetica a deseurilor.
Cu sprijinul colaboratorilor nostri, din Europa, SUA si Asia putem asigura consultanta si asistenta tehnica pentru identificarea implementarea si gestionarea solutiilor tehnice aferente oricarui tip de proiect din acest domeniu, beneficiind de expertiza si experienta acestora.
Pentru fiecare din aceasta activitate gasim impreuna cea mai optima si profitabila solutie astfel incat fiecare activitate sa aduca plus valoare. Noi consideram ca aceasta activitate trebuie sa aduca profit operational adaptat investitiei si lucram numai in aceasta directie indiferent ca va gestionati deseurile proprii sau activitatea dumneavoastra principala este in domeniul gestionarii deseurilor.
Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii in domeniu precum si cu furnizori de echipamente reprofitate astfel incat ne putem adapta posibilitatilor dumneavoastra.
SS (23)